Kozakkenveer nog niet in de vaart!

Het populaire Kozakkenveer varende op de IJssel tussen Veessen en Fortmond gaat niet per 1 april in de vaart zoals andere jaren. Uitstel is wel vaker voorgekomen maar dan door dat de waterstand te hoog was in de IJssel. Door het corona virus in de wereld om ons heen is er een voorlopig uitstel tot in ieder geval 6 April, dan wordt er weer gekeken wat de richtlijnen zijn vanuit de overheid en het RIVM. De vrijwilligers van het Kozakkenveer stonden al weer in de startblokken om een nieuw vaarseizoen te gaan varen.

Afgelopen winter is het schip op de werf geweest voor uitgebreid onderhoud aan de motor en aan het schip zelf en heeft het schip weer een mooi nieuwe verflaagje gekregen. Iedereen moet dus nog even geduld hebben om weer een tochtje te maken.

Het Kozakkenveer vaart ook dit jaar weer tot 1 Oktober 2020 en is in die periode dagelijks varende van 9.30 uur tot 17.30 uur (laatste afvaart 17.15 uur). De ontwikkelingen van het Kozakkenveer kunt u volgen via deze website en onze sociale media kanalen.